Rüyada tavuk ve civcivleri görmek

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada tavuk ve civcivleri gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet eder.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek birçok ortaklık kurulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada tavuklu civciv görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada civciv tavuk görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments