Rüyada yumurtada civciv görmek

Rüyada yumurtada civciv görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, hem hayatının kurtulacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada yumurtada civciv gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılarından arınacağına delalettir.

Rüyada civciv ve yumurta görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada civciv yumurta görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurtada civciv görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, hayırlı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments