Rüyada çokca civciv görmek

Rüyada çokca civciv görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çokca civciv gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada oyuncak civciv görmek hanesine güneş doğacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzen civciv görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evde civciv görmek zenginleşeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işarettir.

Rüyada civciv büyütmek kazancın yarı yarıya artacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine alamet eder.

Rüyada civcivi ölmüş görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, büyük düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada civciv kafası görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalettir.

Rüyada civciv ve kedi görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments