Rüyada ikinci kez askere gitmek

Rüyada ikinci kez askere gitmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ikinci kez askere gitmek gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada askere ikinci kez gitmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ikinci kez askere gitmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kez evlenmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine yorulur.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kez gelinlik giymek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işaret eder.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments