Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek beklenen mirasın alınacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk kez uçağa binmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada ilk kez sigara içmek gerçeklikten uzaklaşacağına, kendine döneceğine rivayet eder.

Rüyada ilk kez adet olmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk kez araba sürmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek kötü günlerin biteceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments