Rüyada iki kez gelinlik giymek

Rüyada iki kez gelinlik giymek kısa sürede evlat sahibi olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, başka işler deneyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, işinin de hep yürüyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kez gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada iki kez gelinlik giymek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk kez araba sürmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilk kez sigara içmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ilk kez adet olmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments