Rüyada iki kez evlenmek

Rüyada iki kez evlenmek büyük bir makama geleceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yol göstereceğine, onu uyaracağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kez evlenmek gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet eder.

Rüyada ikinci kez evlenmek kötü noktalara geleceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine alamet eder.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments