Rüyada askere ikinci kez gitmek

Rüyada askere ikinci kez gitmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada askere ikinci kez gitmek gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Rüyada ikinci kez askere gitmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada askere ikinci kez gitmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet eder.

Rüyada ilk kez araba sürmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada kezban görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına delalettir.

Rüyada ikinci kez düğün yapmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments