Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek gördüyseniz:

  • İmajınızda yapacağınız yenilikler olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, düşünmeden hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek hanenizde bolluk olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlenmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kez evlenmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına tabir olunur.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek yeni bir hayata başlayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments