Rüyada iki tane geyik görmek

Rüyada iki tane geyik görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, huzura erileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane geyik gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada iki tane geyik görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik olmak zorluklarının son bulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik ve kurt görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ala geyik görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dişi geyik görmek sorunlarının azalacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü geyik görmek onu borçtan kurtaracağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada geyik sesi duymak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta geyik görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments