Rüyada dişi geyik görmek

Rüyada dişi geyik görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, özgüveninin yerine geleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, dertlerin başlayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada dişi geyik gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Rüyada dişi geyik görmek mesleğine dört elle sarılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile geyik görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak hem de sevdiklerinin olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik avlamak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada denizde geyik görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik kovaladığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek geyik görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments