Rüyada hasta geyik görmek

Rüyada hasta geyik görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta geyik gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada hasta geyik görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada geyik böceği görmek günah işlemekten korunacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına inanılır.

Rüyada ölü geyik görmek tatsızlıkların aşılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ren geyiği görmek büyük zararlara uğrayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet eder.

Rüyada evde geyik görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde geyik görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yaşama hevesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik postu görmek kafasının rahatlayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada hamile geyik görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments