Rüyada geyik olmak

Rüyada geyik olmak sorunsuz geçeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada geyik olmak gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Rüyada siyah geyik görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada geyik pişirmek istediği her şeyi elde edebileceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik ve ceylan görmek işlerini düzene sokacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret eder.

Rüyada geyik boynuzu görmek iş güç sahibi olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın geyik görmek bol hayır duası alınacağına, geçim derdinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada geyikle konuşmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geyiğin öldüğünü görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet eder.

Rüyada hasta geyik görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments