Rüyada ölü geyik görmek

Rüyada ölü geyik görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölü geyik gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada ölü geyik görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, huzur ve mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada geyik ölüsü görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah geyik görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına rivayet eder.

Rüyada geyik eti görmek güzel haberler alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada geyik ve ceylan görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada dağda geyik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı geyik görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments