Rüyada iğneden ip geçirmek

Rüyada iğneden ip geçirmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, prestij kaybı yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada iğneden ip geçirmek gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Rüyada iğneden ip geçirmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret eder.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek ağır günler geçireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ipi iğneye geçirmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada iğneye ip geçirmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğneden iplik geçirmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada iğne iplik geçirmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments