Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Rüyada iğneden ip geçirmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ipi iğneye geçirmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğneye ip geçirmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada delikten geçtiğini görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak çeşitleneceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğne deliği görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments