Rüyada iğneye ip geçirmek

Rüyada iğneye ip geçirmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine inanılır.

Rüyada iğneye ip geçirmek gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada iğneden ip geçirmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğneye ip geçirmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine işaret eder.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Rüyada ipi iğneye geçirmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına işarettir.

Rüyada iğneden iplik geçirmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendi geleceğine yorulur.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğne iplik geçirmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments