Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, alanında marka bir isim olacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada iğneden iplik geçirmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulur.

Rüyada iğne iplik geçirmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek adının ve şanının yürüyeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada iğne iplik istemek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Rüyada iplik iğne görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada iplikli iğne görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments