Rüyada ipliği iğneye geçirmek

Rüyada ipliği iğneye geçirmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada iğneden iplik geçirmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işarettir.

Rüyada iğne iplik geçirmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başarılarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne iplik istemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, ortak edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, güzel günlerle tanışılacağına inanılır.

Rüyada iplik iğne görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet eder.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments