Rüyada iğneden iplik geçirmek

Rüyada iğneden iplik geçirmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, stres içinde günler geçireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada iğneden iplik geçirmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada iğneden iplik geçirmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, istediği gibi yaşayacağına delalettir.

Rüyada iğne iplik geçirmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğne siyah iplik görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iplikli iğne görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada iğne iplik istemek işinde çok büyük bereket göreceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments