Rüyada iğne iplik geçirmek

Rüyada iğne iplik geçirmek uykusuz geceler yaşanacağına, yaşam standartlarının artacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada iğne iplik geçirmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Rüyada iğneden iplik geçirmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Rüyada iğne iplik geçirmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada iplik iğne görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, yeni hobiler edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğne siyah iplik görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek tartışmaların sonlandırılacağına, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada iğne iplik istemek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments