Rüyada içki içip namaz kılmak

Rüyada içki içip namaz kılmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticarete adım atacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, variyetinin her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada içki içip namaz kılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada içki içip namaz kılmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret eder.

Rüyada içkili namaz kılmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırıyla namaz kılmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Rüyada içki içmeye gitmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada babanı içki içerken görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalettir.

Rüyada içki içip tövbe etmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments