Rüyada içki içmeyi istemek

Rüyada içki içmeyi istemek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, tövbelerinin allah’a ulaşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına yorulur.

Rüyada içki içmeyi istemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Rüyada içki içmeyi istemek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek istemek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Rüyada içki istemek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek yalnız kalmak isteyeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yeni bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek kazancın günden güne düşeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments