Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birlikleriniz zayıflıyor.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalettir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işarettir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments