Rüyada rakı içip sarhoş olmamak

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak imkânsızı başaracağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kötü haberler alınacağına, kendini yiyip bitireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak hem de para kaybettireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içen adam görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içip kusmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada rakı içen kadın görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments