Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak strese gireceğine, gergin olacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, üstünlük elde edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, anne baba duasının alınacağına işaret eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

Rüyada su içmek ama doymamak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada su içmek ama kanmamak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments