Rüyada içki içen görmek

Rüyada içki içen görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kazancının bol olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, güzel bir iş fırsatına rivayet eder.

Rüyada içki içen gördüyseniz:

  • Mevcut bazı konularda belli bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek işlerin kapanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalettir.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek insanların hayranlığını kazanacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, yeni projelere atılacağına tabir olunur.

Rüyada birine içki içirmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, aradığı çareleri bulacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmeyi görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada içki içmemek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hem yıpranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments