Rüyada hoşgeldin etmek

Rüyada hoşgeldin etmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada hoşgeldin etmek gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Rüyada hoş koku duymak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada hoş koku görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan birini görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Rüyada hoşgeldin etmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlanmadığın insanları görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlanılan kızı görmek şifaya kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments