Rüyada hoşlanılan kızı görmek

Rüyada hoşlanılan kızı görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendini her konuda geliştireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hoşlanılan kızı gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Rüyada hoşlanılan kızı görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Rüyada hoşlanılan insanı görmek memur ise terfi edeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoş koku görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada hoşlanılan çocuğu görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işaret eder.

Rüyada hoşlanılan birini görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments