Rüyada sizden hoşlanan birini görmek

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, malvarlığının artacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, işlerinde kara geçeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada sizden hoşlanan birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimse uzak bir yere gitmek zorunda kalabilir.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoş koku görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kızı görmek karlı işler yapacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşgeldin yazısı görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlanmadığın insanları görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlanılan erkeği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, malının ve kazancının tam olacağına delalettir.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments