Rüyada hoş koku duymak

Rüyada hoş koku duymak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi zarara gireceğine, belalara denk gelmeyeceğine, gözyaşı döküleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoş koku duymak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada hoş koku duymak kendi işinin sahibi olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoş koku görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalet eder.

Rüyada hoşlanılan çocuğu görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Rüyada hoşlanılan erkeği görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek kafasını toparlayamayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments