Rüyada hoş koku görmek

Rüyada hoş koku görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, maddi güç sahibi olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, o kapıyı kapatacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoş koku gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada hoş koku duymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada hoş koku görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayat daha olumlu bakılacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlanılan birini görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hoşlanılan erkeği görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlanılan kızı görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, arzuların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments