Rüyada hortumdan akan suyu görmek

Rüyada hortumdan akan suyu görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sorunların atlatılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumdan akan suyu gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına inanılır.

Rüyada su akan hortum görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada hortumdan akan su görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla sulama yapmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla su içmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments