Rüyada hortumdan akan su görmek

Rüyada hortumdan akan su görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumdan akan su gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada hortumdan akan su görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalet etmektedir.

Rüyada su akan hortum görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla duvara su tutmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, herkesin takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada hortum su görmek hayal kırıklığına, maddi kayıpların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumdan su içmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun su hortumu görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işarettir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments