Rüyada hortumla su aktığını görmek

Rüyada hortumla su aktığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, tartışmaların son bulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada hortumla su aktığını gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla su aktığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada hortum ve su görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada su hortumu tutmak yaşam standartlarının da yükseleceğine, zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumdan su görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulur.

Rüyada hortumla su akıtmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işarettir.

Rüyada su hortumu görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments