Rüyada hortumdan su akmasını görmek

Rüyada hortumdan su akmasını görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hortumdan su akmasını gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek hayıflanacağına, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumdan akan su görmek ileride saygın bir kimse olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine yorulur.

Rüyada hortumla su doldurmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada su ve hortum görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada siyah su hortumu görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada su hortumu tutmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments