Rüyada hortumdan su aktığını görmek

Rüyada hortumdan su aktığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada hortumdan su aktığını gördüyseniz:

  • Planlarda oluşacak kaçınılmaz değişikliklerle ilgili katkılarınız akraba veya arkadaşlarınızın sizi takdir etmesine neden olabilir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada yeşil su hortumu görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Rüyada hortumla su görmek kısmetinin açık olacağına, beddua ve ah alacağına işaret eder.

Rüyada su hortumu tutmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada hortum ve su görmek iyi şartlara kavuşacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada hortumla su doldurmak gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments