Rüyada hastaya bakmak

Rüyada hastaya bakmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, rütbe edineceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada hastaya bakmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta birine bakmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatalak hastaya bakmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, işlerini boşvereceğine tabir olunur.

Rüyada hastanede hasta bakmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta çocuğa bakmak hayırlı evlat sahibi olacağına, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada yatalak hasta bakmak amacına ulaşmayı başaracağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada hasta bakmak korkularının ve kuruntularının biteceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine inanılır.

Rüyada hasta bebek bakmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, haram mala delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments