Rüyada hasta birine bakmak

Rüyada hasta birine bakmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hatalarını fark edeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hasta birine bakmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada hastaya bakmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret eder.

Rüyada hasta bebek bakmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada yatalak hastaya bakmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalettir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birisine bakmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada yatalak hasta bakmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta birine bakmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments