Rüyada yatalak hastaya bakmak

Rüyada yatalak hastaya bakmak aksiliklerin baş göstereceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, ayrıcalık elde edeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yatalak hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada yatalak hastaya bakmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yatalak hasta bakmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına yorulur.

Rüyada yatalak birine bakmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada hasta yatalak görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada yatalak hastayı yürürken görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, her geçen gün başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yatalak hasta olmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments