Rüyada yatalak hasta bakmak

Rüyada yatalak hasta bakmak işinin aksayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada yatalak hasta bakmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Rüyada yatalak hastaya bakmak şansın yüze güleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatalak hasta bakmak haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada yatalak birine bakmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada yatalak hasta olduğunu görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatalak erkek hasta görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments