Rüyada hasta bakmak

Rüyada hasta bakmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına, stresten uzaklaşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada hasta bakmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dikkatle ele almanız gerekiyor, yaklaşan yılbaşı harcamaları iyice arttırabilir.

Rüyada hastaya bakmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada hasta birisine bakmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, duyguların karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada yatalak hasta bakmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada hasta bebek bakmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta birine bakmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına inanılır.

Rüyada hasta bakmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada hasta çocuğa bakmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir hastaya bakmak zorluğa düşeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments