Rüyada hasta olduğunu duymak

Rüyada hasta olduğunu duymak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Rüyada annenin hastalandığını duymak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta birinin öldüğünü duymak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada hastalandığını duymak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada hasta birini duymak üzüleceğine ve pişman olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta olduğunu duymak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments