Rüyada annenin hasta olduğunu duymak

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, amaçlarını yerine getireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak özgüveninin yerine geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada annenin hastalandığını duymak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulur.

Rüyada hastalandığını duymak şansın kapanacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birini duymak bundan da son derece mutlu olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada hasta haberi duymak kazançlarının gittikçe azalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments