Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı plan, karar veya düzenlemeleriniz esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada hasta haberi duymak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işarettir.

Rüyada hasta olduğunu duymak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta duymak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, geleceğin güzel olacağına işaret eder.

Rüyada hasta birinin öldüğünü duymak daha çok iş yapacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalandığını duymak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments