Rüyada hastalandığını duymak

Rüyada hastalandığını duymak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sorunlarının artacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hastalandığını duymak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak keyifli hale geleceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada hasta haberi duymak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta duymak pek çok kişiyi idare edeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments