Rüyada hasta muayene etmek

Rüyada hasta muayene etmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kısmetinin kapanacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta muayene etmek gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Rüyada hasta muayene etmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada doktora muayene olmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işaret eder.

Rüyada muayene edildiğini görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada hastanede muayene olmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktor muayenesi görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, fakirlikten kurtulmaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments