Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak insanlardan bir süre uzak duracağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak hayırlı bir yuva kurulacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalet eder.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Rüyada doktorda muayene olmak tecrübe sahibi olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işarettir.

Rüyada doktor muayenesi görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet eder.

Rüyada jinekoloğa muayene olmak hayırlı işler yapacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments