Rüyada hastaneye gidip muayene olmak

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, bolluk içinde yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayatının da kolaylaşacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sürekli bağırıp çağıracağına yorulur.

Rüyada hastanede muayene olmak itibar kazanacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Rüyada doktora gidip muayene olmak kazanç kapılarının kapanacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada alttan muayene olmak iyi kısmetleri olacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Rüyada bayan doktora muayene olmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada muayene olmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada diş muayenesi olmak hayırlı terfiler alınacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada doktor muayenesi görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments