Rüyada doktora muayene olmak

Rüyada doktora muayene olmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada doktora muayene olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek çok büyük zararlar edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada doktora muayene olmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına inanılır.

Rüyada bayan doktora muayene olmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada doktora gidip muayene olmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Rüyada muayene edildiğini görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulur.

Rüyada muayene olduğunu görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada göz muayenesi olmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, huzur bulacağına inanılır.

Rüyada rahimden muayene olmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments